RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 16. veebruar 2013

MERIKE LILLENBERG KIRJUTAS FACEBOOK`IS

"Postimehe" artikkel: http://arvamus.postimees.ee/1139088/merle-haruoja-rassism-kreekas-rikub-pohimotteid-millele-euroopa-liit-on-rajatud/


Minule kui eestlasele teeb selline arvamus väga haiget. Mul on kahju ja mul on häbi, et minu kaasmaalane laulab naiivsete siniste silmadega euroimperialistide taktikepi järgi. Kellele on vaja Inimõiguste Instituuti Eestis sellisel kujul? Pigem on see Inimõiguste Mahatallamise Instituut. Põlisrahvale surutakse igast meediakanalist peale euroopalikku eluviisi: seksuaalset lodevust, samasooliste loomuvastaste abielude aktsepteerimist, võideldakse sookvootidega kujuteldava soolise diskrimineerimise vastu, hoitakse surmanuhtluse eest lastevägistajaid ja tapjaid ning tagatipuks seotakse uue karistusseadusega inimestel suu kinni. Seda kõike nn. Inimõiguste Instituudi heakskiidul! Seinast-seina veidrused, amoraalsus ja julmus on oi kuidas kaitstud, aga inimõigus mitte tolereerida hullumeelsust ja hävingut, on keelatud!  Oh oleks see vaid õudusunenägu! Paraku ei...
Ah et Kreekas on rassism pead tõstmas? Kuidas võtta? Kellele rassism, kellele rahvuslik ärkamine! Ja oli ka viimane aeg! Kui kreeka rahvas oma eelmise valitsuse eurosinisilmsuse tõttu on aastakümneteks võlaorjusse mässitud, lisaks tuleb veel riiki võõrast rahvast niigi vähesest leivapalukesest osa saama, mida nad siis veel peaksid tegema, kui mitte järgima oma enesealahoiu instinkti ja vastu hakkama? Euroopa rahvastele hakkab tasapisi ajudeni jõudma, mida tähendab tegelikult Euroopa Liidu föderaliseerimine – see tähendab rahvuste ja rahvusriikide hävitamist, keskse juhtimisega  totalitaarse politseiriigi loomist, kus kehtib Uus Maailmakord: valitsejate paradiis ja orjade põrgu.


Haruoja eurolaul: "Kui me eeldame, et teised riigid on solidaarsed meiega, kui me seda vajame, on meil vaja ka ise näidata üles solidaarsust teistega. Praegu teeb Eesti jõupingutusi Euroopa Nõukogu raamotsuse ülevõtmiseks, mis käsitleb võimalusi võidelda kriminaalõiguse vahenditega rassismi ja ksenofoobia vormide ja ilmingute vastu". Selle tõlge eestlastele kõlaks nii: kes julgeb veel öelda, et Eestimaa, tema rahvas ja keel peavad igavesti kestma, et immigrantide vastuvõtmine ohustab põlisrahva arvukust, et samasooliste abielu on ebanormaalne, et loodavad Euroopa Ühendriigid on rahvaste tahte vastaselt majandusliku surve ja sõjalise hirmutamise meetodil ülesehitatud impeerium - läheb vangi rassismi ja ksenofoobia õhutamise eest. Kes ei usu, tuletage meelde ajalugu! Reeturid-kommunistide sabarakud olid meie enda rahva hulgas. Neil polnud häbi siis ja nendetaolistel pole häbi praegu. Soojade töökohtade ja privileegidega maksti nad kinni tookord ja makstakse kinni ka nüüd.

Eestlaste solidaarsuses teiste Euroopa rahvastega ei ole Merle Haruojal vaja  kahelda. Kõik rahvuslikku identiteeti austavad inimesed Eestis annavad endale väga selgelt aru, mis on toimumas. Me oleme solidaarsed teiste Euroopa rahvastega, kes tõusevad üles euroimperialismi vastu. Ainult et meie seisukoht, kellega maksab solidaarne olla, on risti vastupidine Merle Haruoja ja tema euroülemuste seisukohale.
Ka 1940. aastal oli Eesti sama valiku ees. Ka siis oli inimesi, kes olid solidaarsed eestlaste küüditajate, tapjate ja vägistajatega. Vähe sellest, panid oma õla toeks ja käe alla, käisid naabri peale kaebamas, aitasid küüditada ja maha lasta. Sama solidaarsus okupantidega jätkus läbi kogu ENSV aja. KGB koputajad meie oma rahva hulgast hoolitsesid selle eest, et okupantide vastalised, kes oma inimõigust - sõnavabadust kasutasid, Rootsi Kardinate taha saaksid saadetud. 

Eks see ole igaühe südametunnistuse asi, kellega solidaarne olla. Tuletades meelde ühe tuntud ärkamisaja laulu sõnu: oma rahvust maha salata on samahea kui orjaks müüa end... Aga mis siis praegu Teie meelest Euroopa Liidus toimub?
Kreeka rahvale ja rahvuslikule parteile aga edu ja õitsengut! Sama Ungarile ja kõigile teistele rahvastele, kes julgevad Uuele Maailmakorra vastu üles tõusta! Greetings and support from Estonians!

Merike Lillenberg
Eesti Konservatiivne Rahvaerakond
Tartumaa piirkonna esimees

1 kommentaari:

Anonüümne 18. veebruar 2013, kell 19:33  

Lohutuseks niipalju,
et Uut Maailmakorda ei tule. Hiinlane kustutab jõuga selle kehtestamise soovi.
Eurooplasi ootab ees suurte kannatuste aeg.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP